Kthehu lart

Ky ilaç është më i fuqishëm se viagra, çfarë shkakton

Ky ilaç është më i fuqishëm se viagra, çfarë shkakton GazetaExpress

Viagra nuk është asgjë, përpara këtij ilaçi të ri.

Quhet “Chemsex” dhe është medikamenti më i fundit që ju ndihmon të bëni seks për disa orë me radhë, pa u ndalim.

“Chemsex”, i prodhuar në Britani është stimulant shumë i fortë por si çdo drogë tjetër ka efektet e tij anësore.

Përdorimi i tepërt i tij do t’ju shkaktonte çrregullime në tru.

    Data: 07 Mars 2018 13:17
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera