Kthehu lart

Ja si ta vëreni kur një vaginë është e qepur dhe bëhet sërish e virgjër

Ja si ta vëreni kur një vaginë është e qepur dhe bëhet sërish e virgjër GazetaExpress

Shumë femra preferojnë të kryejnë intervenime në vaginë me ose pa dëshirën e tyre.

Shumë vajza shqiptare për shkak të mentalitetit shkojnë te mjeku për të rikthyer virgjërinë.

Njëra nga ndërhyrjet e cila përdorët është edhe qepja e buzëve të vaginës. Qepja bëhet me penj absorvues (me penj të cilat i absorvon trupi vetë dhe largohen pas disa ditësh).

Kjo metodë bëhet në Tiranë,  mjekët paguhen nga 180 deri në 500 euro për këtë intervenim.

Numri më i madh i kërkesave të tilla vijnë nga studentet, ndërsa stina e preferuar mbetet vera, në prag të fejesave apo martesave me emigrantët.

  Temat:
  Data: 21 Prill 2017 10:22
  Autori: GazetaExpress
  • Bufi mban sekretin e dëgjimit të përhershëm

   Bufi mban sekretin e dëgjimit të përhershëm 0

  Të tjera