Një orë pas lindjes, foshnja mori një pozë të pazakonshme - Gazeta Express

Një orë pas lindjes, foshnja mori një pozë të pazakonshme

15/06/2017 14:34

Ai ishte një orë i vjetër dhe u fotografua në një pozë shumë të pazakonshme, duke e bërë atë të dukej sikur është më i madh se vetëm një orë.

Foshnja u fotografua me duart e tij pas koke, pozë kjo që njerëzit e marrin për t’u relaksuar ose treguar ‘pushtetin’ e tyre, transmeton Gazeta Express.

Dhe më pas fotografia pushtoi rrjetet sociale.