Nëse doni punë, këto gjëra mos i përfshini në CV-në tuaj - Gazeta Express

Nëse doni punë, këto gjëra mos i përfshini në CV-në tuaj

09/01/2016 23:16

Atëherë, lexojeni këtë artikull, për shkak se një hulumtim i ri zbulon se cilat janë gjërat që punëdhënësit i urrejnë më së shumti t’i shohin në CV.

Gjetjet e reja nga NCH (New College of the Humanities), që dolën pasi u hulumtuan 2,000 njerëz, 860 prej tyre që u pranuan në punë dhe të tjerët që nuk u pranuan, tregojnë se cilat gjëra nuk duhet t’i përfshini në CV.

Gjithashtu, punëdhënësit treguan se e kontrollojnë një CV për vetëm tre minuta, një kohë mjaft e shkurtër që i bie se ata vendosin se a ju pëlqen aplikuesi apo jo në shikim të parë, transmeton Gazeta Express.

Kështu, këto janë gjërat që punëdhënësit i urrejnë t’i shohin në një CV:

1. Gabimet gramatikore

2. Përdorimin e zhargoneve

3. Më shumë se dy faqe aplikacion

4. Të flasësh në personin e tretë

5. Të kesh e-mail adresë joprofesionale

6. Të kesh shkrim jo-profesional