Hyri në drejtimin e gabuar, shikoni çfarë bën autobusi në mes të autostradës - Gazeta Express

Hyri në drejtimin e gabuar, shikoni çfarë bën autobusi në mes të autostradës

19/02/2019 17:16

Për një kohë të shkurtër, qarkullimi është ndërprerë dhe ka bërë që të krijohen menjëherë kolona të gjata.

Më pas, shoferët e veturave u detyruan të bëjnë kujdes ndaj autobusit që u dilte përpara.

Autoritet e rregullimit të trafikut, që i shpërndanë pamjet e ngjarjes që ndodhi para një muaji, kanë thënë se do të ndërmarrin masa ndaj drejtuesit të makinës së transportit publik.