Del rrugës me pantallona të shqyera që ia shfaqnin brekët - Gazeta Express

Del rrugës me pantallona të shqyera që ia shfaqnin brekët

19/02/2019 16:57

Atë e konsideruan se i ofendoi banorët dhe shitësit e zonës, në atë që dukej sikur qëllimisht po ua tregonte të pasmet.

“Veshja më e pazakontë dhe ofenduese, kjo nuk është as për plazh” ka qenë një prej komenteve të shumta.

Mirëpo, dashamirësit e modës dhe risive në veshje, e konsideruan si shumë të guximshme për një palë rroba më ndryshme edhe pse jo aq të këndshme në dukje.