Kthehu lart

Ushtrime të shpejta dhe shumë efektive për meshkujt (Foto)

Ushtrime të shpejta dhe shumë efektive për meshkujt (Foto) GazetaExpress

Të gjithë meshkujt dëshirojnë të kenë më shumë muskuj në duar, mirëpo për t’i pasur ata muskuj është i nevojshëm të zmadhohet bicepsi dhe, ajo që është më me rëndësi, tricepsi.

Ne po ju tregojmë trajnimin të cilin duhet ta kuptoni si sfidë.

Trajnimi përbëhet nga dy ushtrime dhe bëhet në këtë mënyrë:

Këto dy ushtrime do t’i bëni në mënyrë alternative me pesha për duar dhe secilin ushtrim ta bëni me 5 përsëritje.

Kur ta përsëritni ushtrimin e parë pesë herë, menjëherë kaloni në të dytin.

Kur të dytin ta përsëritni 5 herë, kthehuni ushtrimit të parë dhe kështu veproni në mënyrë alternative.

Trajnimin patjetër duhet ta bëni 5 minuta dhe të angazhoheni që tempi juaj të jetë i fuqishëm dhe koha e pushimit të jetë e shkurtër.

Ushtrimet që duhet t’i bëni janë:

Pastaj:

    Data: 12 Korrik 2016 16:15
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera