Kthehu lart

Këto ushtrime ju ndihmojnë t’i rrisni të pasmet (Video)

Këto ushtrime ju ndihmojnë t’i rrisni të pasmet (Video) GazetaExpress E mërkurë, 23 Nentor 2016 08:40

Nëse doni të keni vithe perfekte dhe të dukeni si Kim Kardashian, nuk ju duhet asgjë tjetër por të gjeni 5 minuta nga koha juaj…

Ushtrimet që do ju prezantojmë më poshtë, do ju ndihmojnë të rregulloni edhe pjesën e belit dhe muskujt e këmbëve.

Ndiqini udhëzimet si në video dhe do të vëreni ndryshimet në trupin tuaj.


    Data: 23 Nentor 2016 08:40
    Autori: GazetaExpress
    • Kështu mund të kurseni kohën në palestër 0

    Të tjera