Kthehu lart

Bëjeni këtë ushtrim vetëm 2-3 minuta në ditë dhe do të keni trup seksi (Video)

Bëjeni këtë ushtrim vetëm 2-3 minuta në ditë dhe do të keni trup seksi (Video) GazetaExpress E hënë, 25 Korrik 2016 08:55

Filloni me vetëm 20 sekonda në ditë, ndërkaq përfundojeni me disa minuta. Pas këtyre ushtrimeve shikohuni në pasqyrë dhe do të shihni ndryshimet.

Poenta është në përshtatjen graduale të qëndrimit, i cili aktivizon komplet të gjithë muskujt e trupit dhe në tërësi transformon trupin brenda një muaji.

Sfida zgjat 28 ditë apo katër javë, ndërkaq çdo të dytën ditë shtoni numrat e sekondave.


Kjo është radha e ushtrimeve dhe e numrit të sekondave se sa duhet të qëndroni çdo ditë:

Dita 1-rë:     20 sekonda

Dita 2- të:    20 sekonda

Dita 3- të:    20 sekonda

Dita 4- të:    30 sekonda

Dita 5- të:    40 sekonda

Dita 6- të:    Pushim

Dita 7- të:    45 sekonda

Dita 8- të:    45 sekonda

Dita 9- të:    60 sekonda

Dita 10- të:  60 sekonda

Dita 11- të:   60 sekonda

Dita 12- të:  90 sekonda

Dita 13- të:  Pushim

Dita 14- të:  90 sekonda

Dita 15- të:  90 sekonda

Dita 16- të:  120 sekonda

Dita 17- të:  120 sekonda

Dita 18- të:  150 sekonda

Dita 19- të:  Pushim

Dita 20- të: 150 sekonda

Dita 21- të:  150 sekonda

Dita 22- të:  180 sekonda

Dita 23- të:  180 sekonda

Dita 24- të:  210 sekonda

Dita 25- të:  Pushim

Dita 26- të:  210 sekonda

Dita 27- të:  240 sekonda

Dita e 28-të: Sa do që të mundeni

 

    Data: 25 Korrik 2016 08:55
    Autori: GazetaExpress
    • Kështu mund të kurseni kohën në palestër 0

    Të tjera