Kthehu lart

Ky mekanizëm i targave do të ndihmonte ata që udhëtojnë përmes Serbisë [VIDEO]

Ky mekanizëm i targave do të ndihmonte ata që udhëtojnë përmes Serbisë [VIDEO] GazetaExpress

Veturat me targa RKS që udhëtojnë përmes Serbisë duhet që në pikën e parë të hyrjes në këtë shtet ti largojnë ato.

Ky mekanizëm mundëson që me një shtypje butoni targat tuaja të fshihen, transmeton Express. Edhe pse kjo formë duket të jetë ilegale, kjo do të kursente ngasësit që të mos i hiqnin dhe vendosnin ato sërish gjatë kalimit nëpërmjet Serbisë.

    Data: 06 Mars 2018 13:23
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera