Kthehu lart

Ja si duken patentë-shoferët e rinj

Ja si duken patentë-shoferët e rinj GazetaExpress

Ministria e Punëve të Brendshme lëshon patentë-shoferët me dizajn të ri.

Ministria e Punëve të Brendshme, përmes Agjencisë për Regjistrim Civil, ka filluar me lëshimin e patentë-shoferëve me dizajn te ri.

Sipas MPB, patentë-shoferi me dizajn të ri si dhe patentë- shoferi mobil kanë shumë përparësi, pasi që mundësojnë saktësi më të madhe në procedurën e kontrollit të patentë-shoferit. 

    Data: 01 Mars 2018 15:25
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera