Kthehu lart

BMW prezantoi modelin e ri X4 2018 [FOTO]

BMW prezantoi modelin e ri X4 2018 [FOTO] GazetaExpress

Ky model është më i madh, më i lehtë dhe më i pajisur me teknologji se sa modeli paraardhës.

Para debutimit zyrtar në Geneva Motor Show, BMW ka prezantuar modelin e ri të X4 Sports Activity Coupe, transmeton Express. Gjenerata e dytë e BMW X4 është 76.2mm më e gjatë, 35.6mm më e gjerë si dhe 53.3mm më gjatë ndërmjet boshteve se sa modeli paraprak.

Edhe pse më e madhe, BMW X4 e re është 50kg më e lehtë.

    Data: 14 Shkurt 2018 14:04
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera