Facebook premton më shumë siguri për të dhënat personale


07/03/2019

Drejtori i përgjithshëm i grupit, i kritikuar fuqishëm për menaxhimin e tij të gjykuar shumë të lirshëm në lidhje me të dhënat personale, synon të unifikojë teknikisht kërë rrjet me shërbimet e tjera “Messenger”, “Instagram” dhe “WhatsApp” duke krijuar një lloji platforme unike që mundëson të komunikohet ose të bësh pagesa krejtësisht i sigurt.

“Këto vitet e fundit, ne do të rikrijojmë më shumë shërbime që lidhen me këto ide”, shkruan Zuckerberg.

Artikull i sponsoruar

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart