Apple me MacBook më të hollë se kurrë - Gazeta Express

Apple me MacBook më të hollë se kurrë

12/06/2016 18:32

Ndryshimet përfshijnë zëvendësimin e tastierës fizike me një ekran të dytë OLED i cili mund të ofrojë një eksperiencë më të mirë në të shkruar dhe një pamje të përgjithshme më të mirë të laptopit.

MacBook-u i ri pritet të ketë një dizajn të ngjashëm me Retina MacBook 12-inç, transmeton Gazeta Express.

Raportet e fundit nga Azia thonë se të paktën një furnizues është përcaktuar tashmë që të dërgojë komponentët kryesorë për të cilët Apple ka nevojë që ta bëjë laptopin shumë më të hollë.